Borstels

Borstels telescoopstelen voor glazenwassers

Bent u als glazenwasser op zoek naar passende borstel voor uw telescoopstelen. GoCleaning levert diverse soorten borstels. U bestelt deze eenvoudig in onze webshop en vervolgens worden de borstels bij u thuis geleverd.

Belang van goede borstels

Goede borstels zijn een vereiste om vakwerk te leveren. Kwaliteitsborstels zorgen ervoor dat u efficiënter werkt en dat materialen langer meegaan.

Soorten borstels

In ons assortiment treft u diverse soorten borstels die eenvoudig te monteren zijn op uw telescoopstelen.

- Hoekborstel (gespleten, stijf)
- Supreme borstel (zacht, medium en hard)
- Houtwerkborstel

Tevens bestelt u bij GoCleaning aanvullende accessoires zoals materailen ter bevestiging (sokkels en schroeven)

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Wilt u meer inhoudelijke informatie. Neemt u gerust contact met ons op.

 

Subcategories

 • Super-Lite

  Super-Lite borstels

  Bent u op zoek naar Super-Lite borstels om uw werk als glazenwasser professioneel in te vullen? Bij GoCleaning vindt u diverse soorten borstels die een verrijking zijn voor het assortiment van de glazenwasser. Super-Lite borstels zijn lichte borstels (circa 280 gram) met goede reinigingseigenschappen.

  Super-Lite Medium Mixed

  De Super-Lite Medium Mixed variant is een borstel die gebruikt wordt voor reguliere reiniging. Het voordeel van deze borstel is dat tijdens het wassen (vooral op hoogte) het vuil al zoveel mogelijk door de borstel naar beneden loopt zonder dat de borstel van het glas gehaald hoeft te worden.

  Gespleten variant

  De gespleten variant heeft gespleten haren aan de buitenzijde en mono filment (niet gespleten haren) in de binnenzijde. Het voordeel van gespleten haren is dat deze heel minutieus de oppervlakte raken. Doorgaans worden deze gebruikt voor ‘first cleans’. Ofwel klussen waar voor de eerste keer schoongemaakt wordt (of incidenteel). Nadeel is dat deze borstel meer vuil vast houdt en dus niet geschikt is voor reguliere reiniging.

  Stijve en harde borstels

  De stijve en harde borstels worden voornamelijk gebruikt met heet water. Door het hete water worden de haren zachter en gedraagt de borstel zich net als de Medium Mixed versie.

  Nul graden variant en compacte variant

  De 0 graden varianten zijn uitermate geschikt voor gelode en schuiframen. De compacte variant van de Super-Lite serie heeft kortere haren. Dit geeft meer feeling met de oppervlakte. Ook hebben deze borstels betere schrobeigenschappen.

  Hoekborstels Super-Lite

  In onze webshop kunt u ook hoekborstels uit de Super-Lite serie vinden.

  Meer weten?

  Heeft u specifieke vragen of wilt meer achtergrondinformatie. Neem gerust contact met ons op.

 • Super-Lite Hoekborstel / Universal

  Super-Lite hoekborstels

  Super-Lite hoekborstels bestelt u in de webshop van GoCleaning. Wij verzorgen de verkoop en levering van een compleet assortiment aan telescoopstelen, borstels en andere accessoires voor glazenwassers.

  Voordeel van hoekborstels

  De Super-Lite Hoekborstels hebben nagenoeg dezelfde eigenschappen als de ‘gewone’ Super-Lite borstels. Verschil is dat de hoekborstels door de ronde vorm de mogelijkheden hebben om vensterbanken en diepe kozijnen te reinigen.

  Super-Lite hoekborstel Medium Mixed

  De Super-Lite Medium Mixed variant is een hoekborstel die gebruikt wordt voor reguliere reiniging. Het voordeel van deze borstel is dat tijdens het wassen (vooral op hoogte) het vuil al zoveel mogelijk door de borstel naar beneden loopt zonder dat de borstel van het glas gehaald hoeft te worden.

  Gespleten variant

  De haren van de gespleten variant van de hoekborstel zijn even lang en allemaal gespleten. Daardoor is deze borstel ook geschikt voor delicate oppervlakten en geschilderde oppervlakten.

  Stijve en harde borstels

  De stijve en harde borstels worden voornamelijk gebruikt met heet water (boven de 75 graden) Door het hete water worden de haren zachter en gedraagt de borstel zich net als de Medium Mixed versie.

  Meer weten?

  Heeft u specifieke vragen of wilt meer achtergrondinformatie. Neem gerust contact met ons op.

 • Supreme

  Supreme Borstels voor telescoopstelen

  Supreme Borstels voor telescoopstelen bestelt u in de webshop van GoCleaning. Wij verzorgen de verkoop en levering van een compleet assortiment aan telescoopstelen, borstels en andere accessoires voor glazenwassers.

  Kenmerken Supreme Borstels

  Supreme borstels kenmerken zich vooral door de haarinzet die schuiner staat dan bij de borstel uit de Super-Lite, Xtreme of Ultimate Serie. Ook het afgerond borstelframe is kenmerken voor de Supreme borstels.

  Voordeel schuinere inzet

  Het voordeel van de schuinere haarinzet is dat ramen gewassen kunnen worden met een minimaal contact tussen het borstelframe en bijvoorbeeld kozijnen. Hierdoor worden beschadigingen aan het kozijn voorkomen. Ook ramen met roedes kunnen eenvoudiger gewassen worden.

  Hybride varianten

  Deze serie heeft twee hybride varianten, wat inhoudt dat de middelste haren, natuurharen zijn. Voordeel van natuurharen ten opzichte van de standaard polyester haren is dat deze een betere reinigende kracht hebben. Met name als het gaat over het verwijderen van slakkensporen en insectenpoepjes. Klein nadeel is dat de hybride variant iets minder spoelt met de borstel op het glas.

  Meer weten?

  Heeft u nog vragen? Wilt u meer inhoudelijke informatie ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 • Ultimate

  Ultimate Borstels voor telescoopstelen

  Borstels voor telescoopstelen uit de Ultimate serie bestelt u in de webshop van GoCleaning. Wij verzorgen de verkoop en levering van een compleet assortiment aan telescoopstelen, borstels en andere accessoires voor glazenwassers.

  De Ultimate Serie

  In de Ultimate Serie vindt u borstels die het goede van de Super-Lite serie en de Xtreme serie verenigen. Deze borstel heeft de hoeveelheid haarbundels van de Super-Lite serie. De grootte van de bundeltjes komt overeen met de Xtreme serie. Ook de lengte van de haren zijn relatief kort net als in de Xtreme versie.

  Langere levensduur

  Ultimate borstels zijn lichte borstels met een goede haardekking en relatief gezien een langere levensduur.

  Diverse soorten borstels

  In deze serie vindt u diverse soorten borstels:

  - Ultimate Medium Soft
  - Ultimate Soft gespleten haren
  - Ultimate Stiff

  Meer weten?

  Heeft u nog vragen? Wilt u meer inhoudelijke informatie ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 • Xtreme

  Xtreme Borstels voor telescoopstelen

  Xtreme Borstels voor telescoopstelen bestelt u in de webshop van GoCleaning. Wij verzorgen de verkoop en levering van een compleet assortiment aan telescoopstelen, borstels en andere accessoires voor glazenwassers.

  Extra lichte borstels

  Xtreme borstels zijn extra lichte borstels (iets meer dan 100 gram) die bij uitstek geschikt zijn voor het wassen op hoogte of het diep reiken met een telescoopsteel (bij een serre of uitbouw bijvoorbeeld).

  Meer controle

  Door het lichte gewicht heeft u meer controle over de telescoopsteel. Zeker wanneer u dit combineert met een lange zwanenhals van carbon.

  Inzetten en haardbundeltjes

  De Xtreme serie heeft minder haar inzetten als bijvoorbeeld de Super-Lite Serie. Ook de haarbundeltjes zijn kleiner en korter.

  Diverse soorten borstels

  In deze serie vindt u diverse soorten borstels:

  • Medium Mixed: geschikt voor regulier gebruik
  • Medium Mixed Hybride
  • Xtreme Stijf: uitstekend te gebruiken bij heet water (boven 75 graden)

  Meer weten?

  Heeft u nog vragen? Wilt u meer inhoudelijke informatie. Neemt u gerust contact met ons op.

 • 45cm Breed

  Borstels met een breedte van 45 centimeter, geschikt voor glazenwassers, bestelt u bij GoCleaning.

  Extra brede borstels

  In onze webshop bestelt u diverse varianten van deze brede borstels. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  - Super-Lite Medium Mixed
  - Super-Lite Gespleten
  - The Supreme - Medium Hybride
  - Supreme Brush - Zacht Gespleten

  Meer weten?

  Heeft u nog vragen? Wilt u meer inhoudelijke informatie. Neemt u gerust contact met ons op.